Notícias

Back

23 agosto, 2019-MASTER FUTBOL

SETMANA DE FORMACIÓ PER ALS DIRECTORS DE LES ACADEMIES DEL RCDE.

Assistencia del Director Esportiu DE MASTER FUTBOL Mario Fernandez.

Al llarg d’aquesta setmana, els directors de les RCD Espanyol de Barcelona Academy s’han desplaçat a la Ciutat Comtal per rebre formacions de cara al curs que està a punt de començar.

Les sessions consisteixen en una formació anual per dotar els responsables dels centres de formació internacionals d’eines tècniques, tàctiques i metodològiques per desenvolupar al llarg del curs en els diferents àmbits de la gestió esportiva.

Algunes de les temàtiques que es treballaran són la metodologia, la visió, model, objectius i protocols, l’àrea legal, investigació i desenvolupament, comunicació, màrqueting, psicologia, entrenament, joc i captació, entre d’altres.

Cal recordar que el RCD Espanyol de Barcelona té 11 acadèmies repartides arreu el món (Stockholm, Helsinki, HLK, Baghdad, Alger, Tizi Ouzou, Shanghai, Hunan, Shandong, Saitama i New Jersey) i 7 escoles (CE Dani Jarque, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Costa Brava, Granada i Badajoz). A més, aquest estiu s’han organitzat 33 campus.